Kom godt i gang som cykelrytter

Er du vild med at se Tour de France og andre cykelløb? Måske er du ligefrem blevet bidt af at cykle på grund af at se alle de kendte cykelløb. Det er også en rigtig god form for motion, så det er bare med at komme i gang med at cykle så hurtigt som muligt. Men hvilket udstyr skal du have ud over en god racercykel? 

Cykeltøj er et must

Når du skal i gang med at sidde i sadlen i mange timer, er det en fordel, at du investerer i cykeltøj. Cykeltøj er bare rart, når du cykler mange kilometer på de danske landeveje. Så en cykeltrøje og et par cykelshorts er et must. Tag eventuelt et kig hos Cranks and Coffee.

Pas på dig selv med en cykelhjelm

Cykelhjelmen er klart det vigtigste udstyr, da den beskytter dit hoved, hvis uheldet er ude. Derfor bør en cykelhjelm være din førsteprioritet. Når du skal vælge en cykelhjelm, bør du kigge nærmere på dens vægt, luftgennemstrømning og komforten. 

Cykelsko er også en god idé

Det er også en god idé at have cykelsko, da de fleste racercykler typisk er forsynet med pedaler, der har klamper. Derved kan cykelskoen nemlig sidde fast på pedalen, når du cykler. Du skal være opmærksom på, at du skal vælge et par cykelsko, som passer til det pedalsystem, der er på din racercykel.

Tag dette med på din cykeltur

Hvis du virkelig går til den med at cykle, er der et par ting, du skal huske at tage med på cykelturen. Først og fremmest skal du have en drikkedunk med. Solbriller er ligeledes rare at have med, da de blandt andet forhindrer insekter i dine øjne.