Tips til at træne med dine børn i nærheden

Har du svært ved at få klaret træningen, fordi dine børn kræver al din opmærksomhed? I en travl hverdag kan det være svært at prioritere træningen. For når først du er kommet hjem, skal du have fokus på dine børn. Så hvad gør du så? Det finder du flere gode råd til her.

Tag på en cykeltur med dine børn

Hvis du gerne vil lave noget aktivt sammen med dine børn, kan du tage dem med på en cykeltur. Kan dit barn ikke cykle selv, kan du placere ham eller hende i et cykelbarnesæde. På den måde kan I hygge jer sammen, mens du på samme tid får en masse motion.

Løb en tur med en babyjogger

Elsker du at løbe, kan du vælge at investere i en babyjogger. Med en babyjogger kan du få løbet nogle gode ture uden problemer. Dette er perfekt for dig, hvis du ofte ikke kan komme afsted på løbeture, fordi der ikke er nogen til at passe dit barn.

Tag forbi en skolegård eller en legeplads

Er der en skolegård med asfalt maling eller en legeplads i nærheden af dit hjem, kan du tage dine børn på tur. Mens dine børn leger løs i skolegården eller på legepladsen, kan du give dig i kast med at træne. 

Du kan lave et væld af øvelser med din egen kropsvægt, eller du kan medbringe en elastik til at lave diverse øvelser. Er det ikke muligt at komme ud ad døren, kan du træne derhjemme, mens dine børn bliver underholdt af spil, malebøger eller lignende